Abatorul Agro-Invest


Fondată în 1994, compania Agro-Invest deține unul dintre cele mai mari și moderne abatoare de bovine și ovine din România, construit la standarde europene. Abatorul Agro-Invest se întinde pe o suprafață de 14.700 m², având o capacitate de 200 capete/zi de bovină și 1000 capete/zi de ovină.

Profilul nostru de activitate constă în abatorizarea bovinelor, ovinelor și caprinelor, tranșarea, ambalarea și livrarea produselor refrigerate sau congelate către diverși procesatori atât de pe piața internă, cât și de pe piața externă. Pentru a beneficia de o materie primă de calitate excelentă, ne asigurăm de o selecție atentă a celor mai bune bovine și ovine crescute într-un mediu cât mai sănătos, tocmai pentru a păstra savoarea și gustul natural al cărnii românești.

La Agro-Invest, carnea procesată garantează siguranța alimentară, astfel liniile tehnologice de procesare respectă cele mai exigente norme europene, parametrii tehnologici fiind monitorizați constant. Astfel rezultatul finit, produsele Agro-Invest oferă prospețime, gust desăvârșit și garanția unei mese sănătoase!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Șieu Măgheruș, Jud. Bistrița-Năsăud

427295, Romania

Telefon/Fax: +40 263 206 124

E-mail: contact@agro-invest.ro